Napoje kokosowe
( ilość produktów: 30 )Napój kokosowy to pyszna alternatywa mleka krowiego. Odpowiedni dla wegan, wegetarian, osób z nietolerancją laktozy oraz wszystkich miłośników zdrowego odżywiania.
Coconut milk - napój kokosowy bez gumy guar w puszce (22 % tłuszczu) bio 400 ml
Coconut milk - napój kokosowy bez gumy guar w puszce (17 % tłuszczu) bio 400 ml
Kokos BIO ze słomką (około 0,75 kg)
Coconut milk - napój kokosowy light w puszce (9 % tłuszczu) bio 400 ml
Coconut milk - napój kokosowy light w puszce (9 % tłuszczu) bio 400 ml
Krem kokosowy do gotowania bez dodatku cukrów bezglutenowy bio 200 ml - The Bridge
Coconut milk - napój kokosowy bez gumy guar (17 % tłuszczu) bio 330 ml
Coconut milk - napój kokosowy bez gumy guar w puszce (17 % tłuszczu) bio 200 ml
Coconut milk - napój kokosowy bez gumy guar w puszce (22 % tłuszczu) bio 200 ml
- 1
- 2
Jak powstaje dobry napój kokosowy
Produkt powstaje z miąższu kokosa. Zalewa się go wodą, a następnie odsącza finalny produkt. Dzięki temu uzyskujemy pyszny, delikatnie kokosowy płyn, idealny do codziennego stosowania w kuchni!
Mleko kokosowe bez cukru
Mleko kokosowe nie zawiera dodatkowego cukru. Żaden ze składników nie został w nim użyty ze względu na właściwości słodzące. Nie zawiera też glutenu i laktozy. Dzięki temu to świetny wybór dla osób o różnorodnych nietolerancjach pokarmowych.
Napój zawiera również kilka wartościowych witamin i minerałów ? mangan, miedź, fosfor, selen oraz magnez. Znajdziemy w nim również niewielkie ilości witaminy C, kwasu foliowego oraz niacyny. Pijąc takie mleko, wzmacniamy układ pokarmowy, kostny oraz odpornościowy. To doskonałe uzupełnienie codziennej, zróżnicowanej diety.
Certyfikat BIO to gwarancja tego, że w napoju kokosowym Ecomil znajdziemy składniki pochodzące wyłącznie z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Do czego używać napoju kokosowego classic?
To uniwersalny napój roślinny. Brak cukru sprawia, że możemy podać go dzieciom do płatków czy użyć w mlecznych deserach, które zyskają kokosowy aromat. Z powodzeniem dodamy go do kawy.
W wielu przepisach produkt zastąpi mleko krowie. Sprawdzi się w naleśnikach, zupach, panierkach i sosach. Warto mieć go zawsze pod ręką!