Skąd się bierze jego fenomen i do czego użyć sosu sojowego, aby wydobyć pełnię jego smaku i aromatu?
Sos sojowy shoyu wędzony BIO 145 ml
Opis produktu
Wędzony Shoyu jest używany, aby wzmocnić smak bulionów, zup, smażonych warzyw, zapiekanek, dań na ciepło, sosów sałatkowych, marynat lub dań z woka. Niezbędny do przygotowania wegańskich sosów do grillowania, do marynowania warzyw i tofu. Produkt pasteryzowany.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 263kJ/62kcal |
Tłuszcz | 0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 |
Węglowodany | 5,3 |
w tym cukry | 0 |
Błonnik | 1,4 |
Białko | 9,5 |
Sól | 14,4 |
Skład
woda, nasiona SOI*, PSZENICA*, sól morska, A. oryzae, dym z japońskiego drzewa wiśni (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię