Makaron (z zielonej soi i quinoa) fettuccine bezglutenowy bio 200 g
Opis produktu
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 1399kJ/334kcal |
Tłuszcz | 7,5 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 |
Węglowodany | 18,8 |
w tym cukry | 7 |
Błonnik | 19,4 |
Białko | 38 |
Sól | 0 |
Skład
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Marka
Symbol
8588007030111
Kod producenta
8588007030111
Seria
Długość towaru w centymetrach
6,15
Szerokość towaru w centymetrach
6,15
Wysokość towaru w centymetrach
16
Wegetariański
tak
Wegański
tak
Certyfikat BIO
tak
Bez glutenu
tak
Kraj producenta
Słowacja
Marka
MaxSport
Waga
0.2
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.23
Seria
EKS -1
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię