Opis produktu
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
UWAGI: Przed spożyciem wstrząsnąć.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 66,9kJ/16kcal |
Tłuszcz | 0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 |
Węglowodany | 0,6 |
w tym cukry | 0,3 |
Błonnik | |
Białko | 0,4 |
Sól | 0,013 |
Skład
ocet z ekologicznego wina jabłkowego
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.
Marka
Symbol
5902693120100
Kod producenta
5902693120100
Seria
Długość towaru w centymetrach
6,76
Szerokość towaru w centymetrach
6,76
Wysokość towaru w centymetrach
25,5
Kraj pochodzenia
Polska
Wegetariański
tak
Wegański
tak
Certyfikat BIO
tak
Bez glutenu
tak
Kraj producenta
Polska
Marka
Bio Food
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
1
Pojemność
500
Rodzaj
ocet jabłkowy
Cechy
ekologiczny
Certyfikat
Ekologiczny
Produkt nie zawiera
konserwantów
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię