Makaron spaghetti pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500 g
Opis produktu
Klasyczny makaron Spaghetti z pełnoziarnistej pszenicy durum. Polecamy do dań warzywnych i ziół.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 1450/346 |
Tłuszcz | 2.1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.47 |
Węglowodany | 64.7 |
w tym cukry | 3.79 |
Błonnik | 8.6 |
Białko | |
Sól | 0 |
Skład
PSZENICA durum razowa*, woda *składniki pochodzenia organicznego
Informacja alergenna
- alergeny: gluten
- możliwe alergeny: gluten
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gwarantowany termin przydatności: 90 dni
Marka
Symbol
8018759000402
Kod producenta
8018759000402
Seria
Certyfikat BIO
tak
Bez glutenu
nie
Bez laktozy
nie
Bez cukru
nie
Wegetariański
nie
Wegański
nie
Kraj pochodzenia
Niemcy
Wysokość towaru w centymetrach
2,5
Szerokość towaru w centymetrach
8,5
Długość towaru w centymetrach
32,5
Marka
LaSelva
Waga
1
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.5
Kod producenta
LS_0407
Rodzaj
spaghetti
Cechy
ekologiczny
Certyfikat
Ekologiczny
Produkt nie zawiera
cukru
laktozy
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię