Opis produktu
Ekologiczny makaron fusilli spaghetti wyprodukowany z włoskiej pszenicy durum z dodatkiem jęczmienia.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna (kj/kcal) | 1494/353 |
Tłuszcz | 2 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.6 |
Węglowodany | |
w tym cukry | 3.5 |
Błonnik | 7.5 |
Białko | |
Sól | 0 |
Skład
mąka z pszenicy durum BIO, mąka z jęczmienia BIO 25%, woda
Informacja alergenna
- alergeny: gluten
- możliwe alergeny: gluten
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gwarantowany termin przydatności: 90 dni
Marka
Symbol
8007290339522
Kod producenta
8007290339522
Seria
Certyfikat BIO
tak
Bez glutenu
nie
Bez laktozy
nie
Bez cukru
nie
Wegetariański
nie
Wegański
nie
Kraj pochodzenia
Włochy
Wysokość towaru w centymetrach
23
Szerokość towaru w centymetrach
15
Długość towaru w centymetrach
9
Marka
Granoro
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.5
Rodzaj
świderki
Waga
1
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię